Ουίκι : «Από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο η Μάντσεστερ Σίτι»

Ουίκι : «Από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο η Μάντσεστερ Σίτι»

Η Βασιλεία αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Champions League, υποχρεώνοντας σε ήττα (1-2) την Μάντσεστερ Σίτι, την πρώτη για τους πολίτες μπροστά στους φίλους της από το 2016. Έτσι ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Ουίκι, που είχε δει την ομάδα να χάνει 0-4 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελβετία, είχε κάθε λόγο να […]

Η Βασιλεία αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Champions League, υποχρεώνοντας σε ήττα (1-2) την Μάντσεστερ Σίτι, την πρώτη για τους πολίτες μπροστά στους φίλους της από το 2016. Έτσι ο προπονητής της Βασιλείας, Ράφαελ Ουίκι, που είχε δει την ομάδα να χάνει 0-4 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελβετία, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

«Για μένα, η Σίτι είναι μία από τις κορυφαίες δύο ή τρεις ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Το έχει δείξει για μήνες σε όλους τους αγώνες, παίζοντας κάθε τρεις μέρες. Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι το Champions League είναι μία διοργάνωση που εξαρτάται από την κατάσταση της ημέρας και η κλήρωση σίγουρα πρέπει να σε ευνοήσει. Κανείς δεν ξέρει πως θα πάνε τα πράγματα. Ωστόσο από την άποψη της ποιότητας και της ορμής, αυτή η ομάδα είναι σαφώς μία από τις δύο ή τρεις κορυφαίες ομάδες και υποψήφιες για τον τίτλο», πρόσθεσε ο Ελβετός προπονητής της Βασιλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ