Αμπάσοφ: «Ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας ο Ολυμπιακός»

Αμπάσοφ: «Ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοφ, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι των Αζέρων με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους Ερυθρόλευκους ομάδα με ποιότητα.

Η Νέφτσι Μπακού προετοιμάζεται για το αυριανό (21/7) κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα προκριματικά του Champions League, με τον προπονητή των Αζέρων, Σαμίρ Αμπάσοφ, να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Αμπάσοφ τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι μια ομάδα με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, και πως ο Πέδρο Μαρτίνς διαθέτεις με μεγάλη ποιότητα.

Οι δηλώσεις του Σαμίρ Αμπάσοφ:

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με πολλά λόγια για μια ομάδα με τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ήδη μαθημένοι να παίζουν σε μεγάλα τουρνουά και το γεγονός ότι έχουν αποκλείσει την Άρσεναλ τα λέει όλα.

Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από μία ομάδα με παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας, Καταλαβαίνουμε κόντρα σε ποιον παίζουμε, αλλά νιώθουμε καλά για τον εαυτό μας. Είναι πιθανό να προβλεφθεί το σενάριο του αγώνα, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά.

Στον αγώνα με την Ντιναμό κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία ο αντίπαλος δεν αξιοποίησε. Όμως τώρα αν τα επαναλάβουμε δεν θα υπάρχει επιστροφή και θα αποκλειστούμε. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολλά δυνατά φιλικά φέτος.

Έχουμε αρκετές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, δε χρειάστηκε να μιλήσουμε με κάποιον για να μας βοηθήσει. Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα, η ένταση πέρασε μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό, θέλω να μεταφέρω την ηρεμία και στην ομάδα και να παραμείνω ήρεμος και μετά τον αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ