Μασούρας: «Οι δυσκολίες ήταν πολλές, αλλά είμαστε μια γροθιά»

Μασούρας: «Οι δυσκολίες ήταν πολλές, αλλά είμαστε μια γροθιά»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού ήταν πολλές, αλλά οι Ερυθρόλευκοι είναι μια γροθιά και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Νέφτσι Μπακού με 1-0. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, αλλά οι Ερυθρόλευκοι είναι μια γροθιά και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, που τους δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα:

«Αυτό είναι το σημαντικό να πάρεις τη νίκη στο τέλος, να πάς με καλό σκορ στο δεύτερο παιχνίδι. Οι δυσκολίες ήταν πάρα πολλές, θα μπορούσες να πεις αξεπέραστες, αλλά γι’ αυτή την ομάδα, γι αυτό το σύνολο δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, όταν είμαστε μια γροθιά, και όλα τα παιδιά μπαίνουν και βοηθάνε κατ’ αυτό τον τρόπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα…», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του στο παιχνίδι, όπου αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θέσεις τακτικά.

«Όταν έχεις τόσες δυσκολίες και συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο που έχεις ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι είναι ενθαρρυντικό. Μια τέτοια εποχή, σε ένα πρώτο παιχνίδι, με αρκετές αλλαγές, νέα παιδία που δεν έχουν ξαναπαίξει στην ίδια ενδεκάδα, στο γήπεδο αυτό, με κόσμο, ήταν όλα πολύ καινούργια για πολλούς ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με σωστό τρόπο, κυρίως τακτικά, είχαμε κάποια προβλήματα θα τα δούμε και θα είμαστε πιο καλοί στο επόμενο παιχνίδι. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι», σημείωσε.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ