Νέφτσι Μπακού: Χειρουργήθηκε ο Αλασκάροφ

Νέφτσι Μπακού: Χειρουργήθηκε ο Αλασκάροφ

Ο επιθετικός της Νέφτσι Μπακού, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι.

Χωρίς τον Ναμίκ Αλασκάροφ θα παραταχθεί η Νέφτσι Μπακού στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό (28/7, 20:00) για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς ο Αζέρος επιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο 26χρονος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν ο Μαντί Καμαρά τον χτύπησε άθελά του στο πρόσωπο και σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι.

Ο διεθνής άσος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και όπως ενημέρωσε η Νέφτσι Μπακού, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στη γνάθο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Αζέροι, ο Αλασκάροφ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο ημέρες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου τρεις εβδομάδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μαντί Καμαρά ζήτησε συγγνώμη από τον αντίπαλό του, με τον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού να γράφει στα social media: «Συγγνώμη αδερφέ μου για την κίνηση. Ελπιζω να είσαι καλά και να γίνεις καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ