Τρέλα των οπαδών της Νέφτσι ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Τρέλα των οπαδών της Νέφτσι ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Μεγάλη ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Νέφτσι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Αζερμπαϊτζάν, αντιμετωπίζοντας την αναμέτρηση ως μία ιστορική πρόκληση.

Τεράστιος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Νέφτσι Μπακού για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και καλούνται να τα ξεπεράσουν προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο.

Η Νέφτσι από την πλευρά της βλέπει αυτό το ματς ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση για να κάνει την ανατροπή και την έκπληξη, γράφοντας ιστορία.

Σήμερα (27/7) η Νέφτσι κυκλοφόρησε τα εισιτήρια για τον αγώνα και η ζήτηση από τον κόσμο της είναι τεράστια. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στο Αζερμπαϊτζάν, θυμίζουμε επιτρέπεται να γεμίσει το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου, λόγω των περιορισμών για την νόσο COVID-19.

Η Bakcell Arena, που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, είναι χωρητικότητας 11.000 θεατών, με τον κόσμο της Νέφτσι αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Τα μέσα στο Αζερμπαϊτζάν εκτιμούν πως θα βρεθούν κάτι περίπου 5.000 θεατές, αφού γενικά έχει δημιουργηθεί ένα αισιόδοξο κλίμα στις τάξεις της ομάδας για να πετύχουν μία ιστορική πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ