Λεπτοί χειρισμοί στο Μπακού: Γίνεται κανονικά το ματς (vid)

Λεπτοί χειρισμοί στο Μπακού: Γίνεται κανονικά το ματς (vid)

Τα μεγάλα κομμάτια που κρεμόντουσαν από τη σκεπή του Barkcell Arena και ο ισχυρός αέρας προκάλεσαν ανησυχία στην UEFA, όμως η ζημιά αποκαταστάθηκε από συνεργείο της ομοσπονδίας και το ματς του Ολυμπιακού θα γίνει κανονικά.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει τη Νέφτσι Μπακού στην Barkcell Arena (20:00, Mega) στη ρεβάνς των δυο ομάδων για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το 1-0 του πρώτου ματς, ωστόσο έχουν πολλά προβλήματα με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην έχει στη διάθεση του 11 ποδοσφαιριστές.

Οι απουσίες όμως φαίνεται πως είναι το μικρότερο πρόβλημα για τον Πορτογάλο και τον Ολυμπιακό, καθώς οι φόβοι που υπήρχαν για την κατάσταση του γηπέδου των Αζέρων επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα και με το παραπάνω. Όπως είδατε μέσα από to10.gr, η Barkcell Arena δεν είναι μόνο ακατάλληλη αλλά και επικίνδυνη, αφού στη σκεπή του γηπέδου το πρωί της Τετάρτης κρεμόντουσαν μεγάλα κομμάτια έτοιμα να φύγουν από τον ισχυρό αέρα.

Από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω προκλήθηκε σάλος και το θέμα έφτασε μέχρι και την UEFA, η οποία και εξέφρασε τη μεγάλη της ανησυχία για την κατάσταση και την ασφάλεια του σταδίου. Για αυτό τον λόγο και χρειάστηκαν λεπτοί χειρισμοί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία προκειμένου να γίνει κανονικά το ματς απόψε.

Συγκεκριμένα, η UEFA έστειλε συνεργείο στο Αζερμπαϊτζάν για να αποκαταστήσει τη ζημιά που είχε προκληθεί και να ξηλώσει τα μεγάλα κομμάτια που κρεμόντουσαν. Πλέον, λίγες ώρες πριν τη σέντρα όλα είναι καλά, ωστόσο, συνεχίζει να πνέει ισχυρός άνεμος στο Μπακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με περίπου 4.000-4.500 κόσμο, καθώς πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια από τη Νέφτσι, με το γήπεδο όμως να παραμένει ακατάλληλο, παρά την προσπάθεια της UEFA. Ο αέρας είναι πάρα πολύ ισχυρός και το βράδυ, αντί το φαινόμενο να κοπάζει γίνεται ακόμη πιο έντονο κάτι που είναι επίφοβο όσον αφορά τη σκεπή. Τέλος, παρότι ξηλώθηκαν τα κομμάτια από το σκέπαστρο, ο αγωνιστικός χώρος παραμένει σε πολύ κακή κατάσταση, θέτοντας σε κίνδυνο και τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το βίντεο με κομμάτια από το στέγαστρο έτοιμα να φύγουν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ