Την Τρίτη με την Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός στις 22:00

Την Τρίτη με την Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός στις 22:00

Η Λουντογκόρετς επικράτησε της Μούρα με 3-1 και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League - Στις 3/8 το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Tην Λουντογκόρετς θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Ολυμπιακός. Η ομάδα από την Βουλγαρία επικράτησε της Μούρα με 3-1 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Σλοβενία τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από πολύ νωρίς δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 15ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με γκολ του Πιέρο Σωτηρίου. Οι Σλοβένοι ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο (64΄) με τον Χόρβατ, ωστόσο οι Βούλγαροι με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης (Μάνου, 82΄, Ολιβέιρα-Σόουζα 90΄), πήραν την νίκη και παράλληλα την πρόκριση.

Πλέον, η Λουντογκόρετς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε το καθήκον του κόντρα στην Νέφτσι Μπακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο. Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 22:00, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα (10/8, 21:00) στην Βουλγαρία.

Δείτε παρακάτω πως πήρε την πρόκριση η Λουντογκόρετς κόντρα στην Μούρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ