Δεν έχει ξαναγίνει: Εσύ ξέρεις τι θερμοκρασία θα έχει στο Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς;

Δεν έχει ξαναγίνει: Εσύ ξέρεις τι θερμοκρασία θα έχει στο Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς;

Θα… βράζει ο τόπος την Τρίτη στον Πειραιά. Η θερμοκρασία στο μεγάλο λιμάνι όλη την ημέρα θα είναι σταθερά πάνω από τους 43 βαθμούς, ενώ την ώρα του παιχνιδιού Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς θα έχει 38 βαθμούς κελσίου.

Στο… κόκκινο θα είναι κολλημένος ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας να φτάνει ακόμα και τους 45 βαθμούς κελσίου.

Μία από τις περιοχές που θα… βράζουν από τον καύσωνα θα είναι ο Πειραιάς. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η θερμοκρασία στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αναμένεται να φτάσει ακόμα και τους 45 βαθμούς κελσίου.

Την επόμενη Δευτέρα (2/8) ο υδράργυρος στις 15:00 θα αγγίξει τους 45 βαθμούς κελσίου, ενώ στις 12:00 θα είναι στους 42 και το απόγευμα στις 18:00 στους 43. Ακόμα και το βράδυ, θα υπάρχει ζέστη, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 37 βαθμούς κελσίου στις 21:00 και 35 βαθμούς στις 00:00.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη (5/8), γεγονός που σημαίνει ότι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης η κατάσταση στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι αφόρητη.

Ο Ολυμπιακός στις 3 Αυγούστου θα υποδεχθεί την Λουντογκόρετς στο Φάληρο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 22:00. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το βράδυ της Τρίτης στις 21:00 η θερμοκρασία στον Πειραιά θα αγγίξει τους 38 βαθμούς, με 20% υγρασία και στις 00:00 θα τους 36 βαθμούς με 21% υγρασία.

Αυτές είναι οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν το βράδυ, καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας ο υδράργυρος θα είναι σταθερά πάνω από 40 βαθμούς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το meteo.gr, στις 12:00 η θερμοκρασία θα είναι στους 43 βαθμούς κελσίου, στις 15:00 στους 45 βαθμούς και στις 18:00 στις 44. Θερμοκρασίες που θυμίζουν Ντουμπάι και Ντόχα, όπου ο υδράργυρος βρίσκεται… μόνιμα πάνω από τους 40 βαθμούς κελσίου.

Η ζέστη θα κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στους παίκτες του Ολυμπιακού και της Λουντογκόρετς, οι οποίοι θα κληθούν να παίξουν ποδόσφαιρο σε δύσκολες συνθήκες. Παρότι μάλιστα το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν θα γλιτώσουν τον καύσωνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη (3/8), όταν στον Πειραιά θα έχει 45 βαθμούς το μεσημέρι και 38 στις 21:00 το βράδυ, στο Ράζγκραντ, όπου εδρεύει η Λουντογκόρετς, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 30 βαθμοί και η ελάχιστη 20 βαθμοί κελσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ