Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κλήρωση της Δευτέρας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κλήρωση της Δευτέρας

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League, εάν οι Ερυθρόλευκοι αποκλείσουν την Λουντογκόρετς - Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια.

Αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι την επόμενη Τρίτη (3/8) στις 22:00 θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη την βουλγάρικη ομάδα, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το πάνω χέρι, ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα (10/8) στην έδρα της Λουντογκόρετς, στο Ραζγκράντ.

Την Δευτέρα, μια μέρα πριν την πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας, στις 13:00 θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τα πλέι οφ του Champions League. Μια διαδικασία που θα παρακολουθήσουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο μεγάλο λιμάνι, καθώς από την συγκεκριμένη κλήρωση θα προκύψει ο αντίπαλός τους στα πλέι οφ, εάν οι Ερυθρόλευκοι περάσουν την Λουντογκόρετς. Είναι το τελευταίο βήμα που θα χρειαστεί να κάνουν, πριν την είσοδο τους στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως και στις κληρώσεις για τον β’ και τον γ’ προκριματικό γύρο, έτσι και στα πλέι οφ, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα βρίσκεται στους ισχυρούς.

Εάν λοιπόν οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς καταφέρουν να αποκλείσουν τους Βούλγαρους, στα πλέι οφ του Champions League θα αντιμετωπίσουν είτε κάποιον νικητή ζευγαριού, είτε την πρωταθλήτρια Δανίας, Μπρόντμπι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ζευγάρια: Κλουζ (Ρουμανία) – Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία) και Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία).

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Νικητής ζευγαριού Κλουζ (Ρουμανία) – Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία)
Νικητής ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία)
Νικητής ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)
Μπρόντμπι (Δανία)

Στις 17 ή 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ και στις 24 ή 25 Αυγούστου οι ρεβάνς. Οσον αφορά στην κλήρωση των ομίλων, θα διεξαχθεί στις 27/8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ