Ολυμπιακός – Η αποστολή για το ματς με την Λουντογκόρετς

Ολυμπιακός – Η αποστολή για το ματς με την Λουντογκόρετς

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τους Βούλγαρους (3/8, 22:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ετοιμος για την αυριανή εντός έδρας μάχη (3/8, 22:00) με την Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Δευτέρας (2/8) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Βούλγαρους και πλέον μετρούν αντίστροφα για το αυριανό ματς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Λουντογκόρετς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να παίρνει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Καλογερόπουλος, όπως επίσης ούτε ο Ονιεκούρου, που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Νιγηριανός σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Τικίνιο, αλλά και οι Ντρέγκερ, Αβραάμ, Τσούμιτς και Κρίστινσον, που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τους Βούλγαρους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Λουντογκόρετς (Τρίτη 22:00) για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ