Ολυμπιακός – Θέλει να κάνει… άλμα πρόκρισης

Ολυμπιακός – Θέλει να κάνει… άλμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς απόψε (22:00, Mega) στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Champions League.

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί της Νέφτσι Μπακού κοντράρεται απόψε (22:00, Mega) στο Καραϊσκάκη με τη Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν μια νίκη με καθαρό σκορ ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία σε μια βδομάδα και παράλληλα να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την 21η παρουσία τους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συγκριτικά με τη ρεβάνς της προηγούμενης εβδομάδας με τη Νέφτσι θα έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους παίκτες του, πλην του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ κανονικά είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου στη λίστα (όχι στην αποστολή), παρότι χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την ενδεκάδα ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει σχηματισμό 4-3-3, με τον Τζολάκη να φαίνεται πως θα είναι βασικός αντί του Βατσλίκ, και τετράδα στην άμυνα οι Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ.

Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Καμαρά, Εμβιλά και Κουντέ, ενώ στην επίθεση ο Χασάν αναμένεται να είναι βασικός αντί του Ελ Αραμπί, με τους Βαλμπουενά και Μασούρα στις πλευρές.

Στην αποστολή βρίσκονται 23 παίκτες, που είναι οι εξής: Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Τέλος, η Λουντογκόρετς από την πλευρά της ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, με τον προπονητή της να επιλέγει και αυτός ένα 4-3-3 με τους Καχλίνα-Πλαστούν, Βερντάν, Νεντιάλκοφ, Ικοκό-Σαντάνα, Καλί, Γκονσάλβες-Ντεσπότοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν από τη Σκωτία, ενώ αν περάσει ο Ολυμπιακός θα παίξει στα Play off με έναν εκ των Μάλμε ή Ρέιντζερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ