Λουντογκόρετς – Με μια σημαντική απώλεια κόντρα στον Ολυμπιακό

Λουντογκόρετς – Με μια σημαντική απώλεια κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Λουντογκόρετς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στα play off του Champions League και δεν θα έχει στη διάθεση της τον Τεκπετέι

O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Λουντογκόρετς απόψε με φόντο την πρόκριση στα play off του Champions League, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν νίκη στη Βουλγαρία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη Λουντογκόρετς. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ενός από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος για τον Μπέρναρντ Τεκπετέι, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης. Ο 23χρονος άσος έχει δεχτεί τρεις κίτρινες κάρτες στα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει παίξει η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Τεκπετέι ήταν από τους καλύτερος και πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ γενικότερα είναι ένας παίκτης κομβικός για το παιχνίδι των Βουλγάρων κάτι που θα φανεί και στο αποψινό παιχνίδι στο Ράζγκραντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ