Παπασταθόπουλος – «Είμαστε Ολυμπιακός, μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα» (vid)

Παπασταθόπουλος – «Είμαστε Ολυμπιακός, μπορούμε να γυρίσουμε το κλίμα» (vid)

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λουντογκόρετς, καθώς αποκλείστηκε με 4-1 στα πέναλτι (2-2 κ.α., παράταση) και θα συνεχίσει στα play off του Europa League.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα, αλλά τόνισε στις δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες, την εμπειρία και τον προπονητή για να γυρίσει υπέρ του το κλίμα από εδώ και πέρα και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης:

«Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε σημαίνει πως κάναμε αρκετά λάθη και σε αυτό και στο πρώτο παιχνίδι. Έφταιξαν πολλά. Είχαμε και κάποιες καλές στιγμές, αλλά είμαστε Ολυμπιακός, θέλαμε το Champions League. Για εμάς είναι μια δύσκολη νύχτα.

Στόχος μας είναι πάντα να βρισκόμαστε όσο ψηλότερα γίνεται. Από αύριο θα δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα, να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να πάρουμε το εισιτήριο για το Europa League. Το αποτέλεσμα αυτό είναι δύσκολο, μια δύσκολη νύχτα. Είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε την εμπειρία, τους παίκτες και με τον προπονητή θα καταφέρουμε να γυρίσουμε το κλίμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ