Μαρτίνς – «Να δείξουμε από αύριο ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Μαρτίνς – «Να δείξουμε από αύριο ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από δικά του λάθη και έδωσε το σύνθημα της ανασύνταξης.

Το σύνθημα της ανασύνταξης έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να ξεπεράσει άμεσα τον αποκλεισμό και να συνέρθει.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στο Mega TV:

«Σήμερα αυτό που μας επηρέασε ήταν η είσοδος στο δεύτερο μέρος, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και παρότι ισοφαρίσαμε δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Πρέπει να ήμαστε πιο ζωντανοί, πιο δραστήριοι και σοβαροί όταν θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε, αλλά το χάνουμε από δικά μας λάθη»

Για την αντίδραση του Ολυμπιακού: «Πρέπει από αύριο να αντιδράσουμε, χάσαμε έναν μεγάλο στόχο, πρέπει να δείξουμε ποιος είναι  ο Ολυμπιακός, ήμαστε σε μία μεγάλη ομάδα έχουμε αγωνιστικό πνεύμα όχι μόνο για τις νίκες για να καλά αποτελέσματα. Οι παίκτες έχουν δείξει πως μπορούν να ξεπεράσουν τα άσχημα αποτελέσματα και να βρουν τον καλό τους εαυτό».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε πως κάποια πράγματα μας χαρίζονται, πρέπει να αντιδράσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ