Play-Offs – Προβάδισμα πρόκρισης για Σέριφ, Σαχτάρ και Ζάλτσμπουργκ

Play-Offs – Προβάδισμα πρόκρισης για Σέριφ, Σαχτάρ και Ζάλτσμπουργκ

Σέριφ Τίρασπολ, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ζάλτσμπουργκ απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, μετά τις νίκες τους επί των Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μονακό και Μπρόντμπι αντίσοιχα.

Τα Play-offs του Champions League ξεκίνησαν με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται, με σκοπό να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Σέριφ Τίρασπολ, με τους Αθανασιάδη και Κολοβό στη σύνθεση της, σκόρπισε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Μολδαβία με σκορ 3-0, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει για το 2-0 στο 54′. Ο Τραορέ με δύο τέρματα, ένα στο 45΄ και ένα στο 90’+2΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και βάζει με το ένα πόδι την ομάδα του στους ομίλους,

Στο Μονακό, η Σαχτάρ Ντόνετσκ έφυγε με ένα πολύτιμο προβάδισμα από το «Louis II», επικρατώντας με σκορ 1-0 της ομώνυμης ομάδας, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Πεδρίνιο στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τέλος, στην Αυστρία, η Ζάλτσμπουργκ υπέταξε την Μπρόντμπι, κερδίζοντας με σκορ 2-1, έχοντας το πάνω χέρι όσον αφορά τον επαναληπτικό στη Δανία. Ο Ούρε στο 4′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως οι «τάυροι» έφτασαν στην ανατροπή για το 2-1 με τους Αντεγέμι στο 56′ και Άαρονσον στο 90′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ