Κόντε : «Για να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα πρέπει να είμαστε τέλειοι»

Κόντε : «Για να αποκλείσουμε την Μπαρτσελόνα πρέπει να είμαστε τέλειοι»

Ο Αντόνιο Κόντε έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου του αυριανού αγώνα ρεβάνς Μπαρτσελόνα–Τσέλσι για τη φάση των 16 του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε την ανωτερότητα των μπλαουγκράνα τονίζοντας ότι οι μπλε του Λονδίνοι πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε […]

Ο Αντόνιο Κόντε έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου του αυριανού αγώνα ρεβάνς ΜπαρτσελόναΤσέλσι για τη φάση των 16 του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε την ανωτερότητα των μπλαουγκράνα τονίζοντας ότι οι μπλε του Λονδίνοι πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κόντε:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ματς παίξαμε πραγματικά πολύ καλά, σχεδόν τέλεια. Όποια ομάδα παίζει με την Μπαρτσελόνα, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αν θέλει να ελπίζει να κερδίσει πρέπει να κάνει το τέλειο ματς. Στην πρώτη αναμέτρηση το κάναμε αυτό.

Όταν κάναμε λάθος, πληρώσαμε ακριβά γι’ αυτό. Το 1-1 δίνει ξεκάθαρο αβαντάζ στην Μπαρτσελόνα. Εμείς όμως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε στιγμή του αγώνα. Ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε, όπως γίνεται σε κάθε ομάδα που παίζει στο Καμπ Νου.

Όταν θα έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας, πρέπει να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί για να έχουμε ελπίδες να προκριθούμε. Η Μπαρτσελόνα είναι καταπληκτική φέτος, είναι πολύ κοντά στο να πάρει το ισπανικό πρωτάθλημα και είναι στον τελικό του Κυπέλλου.

Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είναι κάτι σίγουρο. Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω ότι όπως στο πρώτο ματς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να κάνουμε φάσεις, να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ