Φονσέκα : «Η Σαχτάρ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε»

Φονσέκα : «Η Σαχτάρ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε»

Ο προπονητής της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέσκα μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Ρόμα, όμως ξεκαθάρισε πως οι Ουκρανοί ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στην αναμέτρηση.

Ο Πάουλο Φονσέσκα, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην Ρόμα για την πρόκριση και της ευχήθηκε καλή τύχη για την συνέχεια, τόνισε ότι η Σαχτάρ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στην χθεσινή αναμέτρηση (1-0) στη Ρώμη.

«Κατ ‘αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ την Ρόμα για την επιτυχία της και να της ευχηθώ για το επόμενο βήμα της. Δεν μπορώ να την κρίνω από μόνο έναν αγώνα, αλλά μπορώ να πω ότι αξιοποίησε τη μοναδική ευκαιρία που είχε. Η Σαχτάρ…κυριάρχησε σε ολόκληρο το παιχνίδι και παρέμεινε πάντα γύρω από την περιοχή της Ρόμα, ακόμη όταν ήταν 10 εναντίον 11», είπε ο προπονητής της Σαχτάρ.

«Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στο Champions league την επόμενη σεζόν. Πείτε μου το όνομα ενός προπονητή που δεν θα το ήθελε. Δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει η ομάδα, οι άνθρωποι, η χώρα. Θα δούμε, μόνο το μέλλον θα μας πει», συνέχισε.

«Πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα στον σύλλογο, Θα πρέπει να εξετάσουμε πολλές πτυχές. Το ουκρανικό ποδόσφαιρο δεν είναι στο ίδιο ύψος με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάνουν εντελώς διαφορετικές επενδύσεις. Πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση και μόνο χάρη σε αυτό θα καταφέρουμε να πάμε μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ