Ντι Φραντσέσκο : «Να συνεχίσω να ονειρεύομαι με τη Ρόμα»

Ντι Φραντσέσκο : «Να συνεχίσω να ονειρεύομαι με τη Ρόμα»

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της Ρόμα επί της Σαχτάρ και τόνισε πως πλέον οι τζιαλορόσι μπορούν να ονειρεύονται.

Αφού αγκάλιασε τα μέλη του τεχνικού προσωπικού του και μερικούς παίκτες στον πάγκο, ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο έτρεξε προς τα αποδυτήρια του Ολίμπικο. Φαίνεται ότι ο προπονητής της Ρόμα, ήθελε να βιώσει μια τόσο έντονη στιγμή, όπως την πρόκριση στους 8 του Champions League, μακριά από όλα και όλους.

«Η ομάδα μου έπαιξε καλά και παρουσίασε ένα προσεκτικό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στο να μην δίνουμε χώρους τον αντίπαλο. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε κάποια λάθη, αυτή τη φορά όχι», είπε ο προπονητής της Ρόμα.

«Παίξαμε ένα παιχνίδι για άνδρες, έναν αγώνα σαν ομάδα. Τώρα μπορούμε να ονειρευτούμε», τόνισε. «Οι παίκτες μου δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν αποφασιστικά παιχνίδια. Όσο για την τακτική πτυχή του αγώνα, θα πρέπει να δώσω μια υψηλή βαθμολογία σε όλους», πρόσθεσε.

Η Ρόμα έφτασε στους προημιτελικούς του Champions League, αλλά ο Ντι Φραντσέσκο δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει: «Θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι με αυτή την ομάδα. Να ζήσω βραδιές όπως αυτή, που χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν υπέροχη. Δεν θα ήθελα να αποφύγω καμία ομάδα ιδιαίτερα στην επόμενη φάση. Θα ήθελα να αποφύγω μόνο το φόβο, η Ρόμα δεν πρέπει να φοβάται κανέναν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ