Μπεν Γεντέρ : «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Μπεν Γεντέρ : «Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»

Ο Μπεν Γεντέρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη μεγάλη πρόκριση της Σεβίλλης επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως δήλωσε αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Μια έμπνευση του Βιντσέντσο Μοντέλα έστειλε τη Σεβίλη στους προημιτελικούς του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός έβαλε στο ματς στο 72ο λεπτό τον Μπεν Γεντέρ και ο Αλγερινός φορ δικαίωσε τον προπονητή του με δύο γκολ, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ρεβάνς των 16 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Ανδαλουσιάνοι μετά το 0-0 στο Σάντσεθ Πιθχουάν επικράτησαν με 2-1 των κόκκινων διαβόλων και συνδύασαν την πρώτη τους νίκη επί αγγλικού εδάφους με μία μεγαλειώδη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που ήταν το φαβορί.

Ο σκόρερ της Σεβίλλης μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: «Ήταν ένα ματς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα επειδή έβαλα τα δύο γκολ και η νίκη μας στο Ολντ Τράφορντ είναι ιστορική και την αφιερώνω στους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ