Ινιέστα : «Μέχρι τις 30 Απριλίου θα έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω»

Ινιέστα : «Μέχρι τις 30 Απριλίου θα έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω»

Ο Αντρές Ινιέστα ξεκίνησε βασικός χθες βράδυ στον αγώνα ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι (3-0) με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Ο πολύπειρος μέσος των μπλαουγκράνα έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης ρωτήθηκε από εκπροσώπους του τύπου για τον λόγο που αντικαταστάθηκε στο 61′ από τον Παουλίνιο. Ο αρχηγός της Μπάρτσα […]

Ο Αντρές Ινιέστα ξεκίνησε βασικός χθες βράδυ στον αγώνα ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι (3-0) με τη συμμετοχή του να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Ο πολύπειρος μέσος των μπλαουγκράνα έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης ρωτήθηκε από εκπροσώπους του τύπου για τον λόγο που αντικαταστάθηκε στο 61′ από τον Παουλίνιο.

Ο αρχηγός της Μπάρτσα είπε ότι ήταν ήδη συμφωνημένο από το τεχνικό επιτελείο ότι θα παίξει για μία ώρα αγώνα. Ωστόσο, ο Ινιέστα ρωτήθηκε και σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Είναι μια απόφαση για την οποία θα ενημερώσω πρώτα την ομάδα και μετά εσάς. Αυτό είναι το πιο τίμιο. Θα έχω πάρει την απόφασή μου έως τις 30 Απριλίου. Υπάρχουν δύο επιλογές. Να μείνω ή να αποσυρθώ.», ήταν η απάντησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ