Χάινκες : «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Κωνσταντινούπολη»

Χάινκες : «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Κωνσταντινούπολη»

Ο Γιουπ Χάινκες είχε χθες βράδυ κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη στη ρεβάνς του 5-0 του Μονάχου. Οι Βαυαροί εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, ενώ εκείνος έφτασε τις έντεκα σερί νίκες στην κορυφαία διοργάνωση, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας προπονητής. Στις δέκα […]

Ο Γιουπ Χάινκες είχε χθες βράδυ κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη στη ρεβάνς του 5-0 του Μονάχου. Οι Βαυαροί εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, ενώ εκείνος έφτασε τις έντεκα σερί νίκες στην κορυφαία διοργάνωση, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας προπονητής. Στις δέκα είχαν σταματήσει Λουίς Φαν Γκάαλ και Κάρλο Αντσελότι.

«Προκριθήκαμε χωρίς προβλήματα αν σκεφτούμε τους δύο αγώνες. Η Μπεσίκτας δεν είχε χάσει ποτέ στο σπίτι της, δείχνοντας ότι είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην Κωνσταντινούπολη. Η μόνη πικρία είναι ότι έχουμε συγκεντρώσει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες. Ο Τιάγκο αισθάνθηκε ενοχλήσεις, θα εξεταστεί, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό», τόνισε ο Γερμανός προπονητής της Μπάγερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ