Οι Γάλλοι «βλέπουν» την Παρί να κατακτά το Champions League

Οι Γάλλοι «βλέπουν» την Παρί να κατακτά το Champions League

Τι έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι...

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι χωρίς αμφιβολία η… πρωταθλήτρια στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι», καθώς η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενισχύθηκε με τους Μέσι, Βαϊνάλντουμ, Ράμος, Χακίμι και Ντοναρούμα. Στόχος της διοίκησης είναι η κατάκτηση του Champions League, κάτι που αποτυπώνεται και σε δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρεία Ipsos, καθώς το 70% των Γάλλων που συμμετείχαν, εκτιμά ότι η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, θα κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 76% όσων κατοικούν στο Παρίσι, πιστεύουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσει το Champions League, ενώ το 61% των ερωτηθέντων, πιστεύει ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πετύχει τουλάχιστον 15 ή 20 γκολ αυτήν τη σεζόν, ποσοστό που ανεβαίνει στο 75% για τους κάτω των 35 ετών.

Ενα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από τη δημοσκόπηση αυτή, είναι το γεγονός ότι το 44% των ερωτηθέντων, δηλώνουν πως παρακολουθούν το γαλλικό πρωτάθλημα, έστω και περιστασιακά, ενώ στην περιοχή των Παρισίων, το ποσοστό αυτό, αυξάνεται στο 65% για τους άνδρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ