Ρικέλμε – «Αν δεν κατακτήσει η Παρί με τον Μέσι το Champions League, δε θα το πάρει ποτέ»

Ρικέλμε – «Αν δεν κατακτήσει η Παρί με τον Μέσι το Champions League, δε θα το πάρει ποτέ»

Ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε σχολίασε τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, αναφέροντας πως η Παρί έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το Champions League με την βοήθεια του Αργεντίνου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπήρχε αυτή η δυνατότητα.

«Καυστικός» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, σχετικά με την πιθανή κατάκτηση του Champions League από την Πάρι σεν Ζερμέν.Ο άλλοτε επιθετικός της Μπαρτσελόνα, μίλησε στο ESPN για την ευκαιρία της Παρί την φετινή σεζόν, έχοντας τον Αργεντίνο σούπερ σταρ στο ρόστερ της.

Μάλιστα, ο Ρικέλμε τόνισε πως η Παρί έχει μία μοναδική στιγμή στην ιστορία της να πάρει το Champions League και οφείλει να την αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.

«Αν δεν πάρει το Champions League και τώρα, δεν θα το πάρει ποτέ», υποστήριξε ο νυν αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, με τις δηλώσεις του να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. Είναι γεγονός πως  φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη καθώς είναι πολλές οι «βόμβες» που έχει δεχθεί το φίλαθλο κοινό.

Ο Μέσι στην Παρί, ο Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι μεταγραφές και οι αποδόσεις τους θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης, τόσο στην Premier League και τη Ligue 1, όσο και σε αυτό που τίς ενώνει, που δεν είναι άλλο από το φετινό Champions League.

Ο Ρικέλμε, σε συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στην πιθανότητα επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά με προϋποθέσεις και στην ενδεχόμενή απόσυρσή του από το άθλημα, όταν αυτή πραγματοποιηθεί.

«Άποψή μου είναι ότι ο Μέσι θα τα καταφέρει στην Παρί, θα πάρει το ευρωπαϊκό και θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για ν’ αποσυρθεί εκεί», κατέληξε ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ