Η UEFA… ανοίγει τα σύνορα – Οπαδοί σε εκτός έδρας ματς 1,5 χρόνο μετά!

Η UEFA… ανοίγει τα σύνορα – Οπαδοί σε εκτός έδρας ματς 1,5 χρόνο μετά!

Η κανονικότητα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επιστρέφει. Βήμα-βήμα...

Έχουν περάσει 18 μήνες περίπου από την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού SARS CoV-2 στον πλανήτη μας. Τον Μάρτιο του 2020 οι ζωές όλων μας άλλαξαν. Η καθημερινότητα, σε όλα τα επίπεδα, διαφοροποιήθηκε εντελώς. Και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο προφανώς δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Πλέον, βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο του 2021. Ο κόσμος έχει αρχίσει να επιστρέφει στα γήπεδα. Με την κανονικότητα, όπως την ξέραμε προ κορωνοϊού, να έχει αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά ξανά την εμφάνισή της.

Αφού λοιπόν οι φίλαθλοι επέστρεψαν στις κερκίδες, η UEFA ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. Ποιο είναι αυτό; Οι μετακινήσεις οπαδών!

Μετά από 1,5 χρόνο η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου ανοίγει ξανά τα σύνορα. Καθώς είναι έτοιμη να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών σε όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Η αρχή θα γίνει με την έναρξη της φάσης των ομίλων των Champions League, Europa League και Conference League.

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει και τις δύο ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη. Τον Ολυμπιακό (UEL) και τον ΠΑΟΚ (UECL). Η UEFA, μάλιστα, έχει ενημερώσει ήδη τον «Δικέφαλο του Βορρά» και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ σύντομα αναμένεται να έχει ενημερώσει όλους τους συλλόγους που θα λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της τη σεζόν 2021-22.

Από την επόμενη εβδομάδα λοιπόν, οι διασυνοριακές μετακινήσεις των οπαδών θα είναι και πάλι γεγονός, με την ευχή να μην απαγορευτούν ποτέ ξανά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ