Αλέγκρι : «Πέρσι αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τη Ρεάλ φέτος»

Αλέγκρι : «Πέρσι αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με τη Ρεάλ φέτος»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχολίασε την κλήρωση της Γιουβέντους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντας φαβορί τη Βασίλισσα, αλλά τονίζοντας ότι πέρσι η ομάδα του απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά και μπορεί να κάνει το ίδιο και τώρα.

Η κληρωτίδα είχε «κέφια» και έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες που συνέθεσαν το ζευγάρι του περσινού τελικού του Champions League, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να τίθενται αντιμέτωπες στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Γηραιάς Κυρίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση και χαρακτήρισε φαβορί τη Βασίλισσα, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του απέκλεισε στον ίδιο γύρο πέρυσι την Μπαρτσελόνα και μπορεί να το επαναλάβει και φέτος.

«Είναι ένας τεράστιος αντίπαλος. Το είχα πει πριν τρεις μέρες ότι η Ρεάλ είναι φαβορί για τον τίτλο και το ξαναλέω και τώρα. Οφείλουμε όμως να σκεφτόμαστε θετικά. Πέρσι αποκλείσαμε στην ίδια φάση την Μπαρτσελόνα και το ίδιο μπορούμε να κάνουμε φέτος με τη Ρεάλ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ