Νόιερ – «Το 8-2 δεν γίνεται να τα ξεχάσεις όσος καιρός και αν έχει περάσει»

Νόιερ – «Το 8-2 δεν γίνεται να τα ξεχάσεις όσος καιρός και αν έχει περάσει»

O Μάνουελ Νόιερ συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο 8-2 λέγοντας πως δεν μπορεί να το ξεχάσει ποτέ.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει αύριο την Μπαρτσελόνα για την 1η αγωνιστική του Champions League στο «Καμπ Νόου».

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι μίλησε ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μάνουελ Νόιερ και θυμήθηκε την μεγάλη νίκη της ομάδας του με 8-2 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Επιπλέον ο Γερμανός τερματοφύλακας στάθηκε και στο γεγονός ότι πλέον απουσιάζει από τους «μπλαουγκράνα» ο Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνουελ Νόιερ στην συνέντευξη τύπου: 

«Εννοείται ότι τέτοια ματς σαν τη νίκη μας με σκορ 8-2 δεν γίνεται να τα ξεχάσεις όσος καιρός και αν έχει περάσει από τότε. Παρόλα αυτά πλέον η Μπαρτσελόνα έχει μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με τότε. Οι παίκτες που διαθέτει τώρα πρέπει να βγουν μπροστά και να αναλάβουν έναν ρόλο που είχε ο Μέσι πριν φύγει από εκείνους. Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα θα είναι καλύτερη τακτικά τώρα σε σχέση με τότε.

Φυσικά είναι ασυνήθιστο για κάθε ομάδα να παίζει απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να μην έχει να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαλαρός. Η Μπαρτσελόνα ακόμη και τώρα έχει πολλούς καλούς παίκτες στην επίθεσή της. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ο Μέσι σε εκείνη την κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτη μπροστά. Όταν παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα ποτέ δεν είσαι χαλαρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ