Μπαρτσελόνα – «Ξέμεινε» με Ντε Γιογνκ και Ντεπάι!

Μπαρτσελόνα – «Ξέμεινε» με Ντε Γιογνκ και Ντεπάι!

Η Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, έχει μείνει με Ντε Γιονγκ και Ντεπάι ως επιλογές στην επίθεση.

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα ενόψει του πρώτου αγώνα για το Champions League κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τρίτης (14/9). Ο τραυματισμός του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος βλέπει τις επιλογές του στην επίθεση να λιγοστεύουν.

Η Μπαρτσελόνα, στο επιθετικό της κομμάτι και το γεγονός ότι ο Μπρέθγουεϊτ θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος του 2021, μένει με το ολλανδικό δίδυμο Λουκ Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι, με τον Κούμαν να στερείται βασικών επιλογών για τον αυριανό αγώνα (14/9) με τους Βαυαρούς.

Εκτός από τον Μπρέθγουέιτ, Ντεμπελέ, Φάτι και Αγουέρο είναι επίσης τραυματίες, ενώ την ευρωπαϊκή λίστα των «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνει ο 18χρονος Αυστριακός Γιουσούφ Ντεμίρ. Οι Καταλανοί θα πρέπει άμεσα να εμπλουτίσουν τη λίστα με περισσότερες επιλογές, καθώς τα περιθώρια στενεύουν, την ώρα που ανοίγει η αυλαία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ