Μπαρτσελόνα – Η ζωή χωρίς τον Μέσι στα «αστέρια» ξεκινά… (Pic & Vid)

Μπαρτσελόνα – Η ζωή χωρίς τον Μέσι στα «αστέρια» ξεκινά… (Pic & Vid)

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι μετά από μία ολόκληρη ζωή, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν.

Όσος χρόνος κι αν περάσει, δύσκολα μπορεί να συνηθίσει κανείς – ακόμη κι αντίπαλος – την Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου, ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την μπλαουγκράνα φανέλα, όμως πλέον δεν είναι κάτοικος Βαρκελώνης. Κι οι Καταλανοί θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό.

Στο πρωτάθλημα άρχισαν να βιώνουν αυτή την αν μη τι άλλο πρωτόγνωρη εμπειρία ήδη και τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουν με τη νέα πραγματικότητα και στο Champions League. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στις 22:00 και μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ο Αργεντινός μάγος δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ της.

Ήταν η 7η Δεκέμβρη του 2004 όταν ο Μέσι πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνοντας αλλαγή σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Κάτι λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα, άνοιξε και λογαριασμό, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ιστορία είχε ήδη αρχίσει να γράφεται και τα όσα ακολούθησαν ήταν απλά μυθικά.

Με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Μέσι πέτυχε συνολικά 120 γκολ στο Champions League, χάρισε ακόμη περισσότερες στιγμές μαγείας στους λάτρεις του αθλήματος και κατέκτησε τέσσερις φορές το βαρύτιμο τρόπαιο. Στις 10 Μαρτίου του 2021, αγωνίστηκε αλλά και σκόραρε για τελευταία φορά ως παίκτης των Καταλανών στη διοργάνωση. Στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μέσι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με ένα εκπληκτικό γκολ, στο γήπεδο που έμελλε να αποτελέσει το μελλοντικό του σπίτι. Που να ΄ξερε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ