Βιγιαρεάλ – Αταλάντα 2-2 (vid)

Βιγιαρεάλ – Αταλάντα 2-2 (vid)

Σε ένα ματς που τα είχε όλα: γκολ, δοκάρι, ανατροπή και αποβολή, Βιγιαρεάλ και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες 2-2, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της βραδιάς έγινε στο «Θεράμικα», με την Βιγιαρεάλ και την Αταλάντα να έρχονται ισόπαλες 2-2, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ένα ματς που τα είχε όλα: γκολ, δοκάρι, ανατροπή και αποβολή, με τον κόσμο να απολαμβάνει θέαμα υψηλού επιπέδου, όπως αρμόζει σε έναν αγώνα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Φρόιλερ. O Ζαπάτα έχοντας γυρίσει πλάτη προς την εστία, έστρωσε στον συμπαίκτη του, αυτός χωρίς να το σκεφτεί σούταρε κατευθείαν με το δεξί, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Ρούλι για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα οι Ιταλοί έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0, αλλά ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ είπε «όχι» στον Γκόζενς και κράτησε «όρθια» την ομάδα του. Στο 26’ ήταν σειρά του Ζαπάτα να απειλήσει, αλλά παρότι βρέθηκε σε καλή θέση, δεν βρήκε στόχο και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Αταλάντα.

Οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να βάλουν δεύτερο γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο 39’ το… πλήρωσαν, με τον Τρινγκέιρος να σκοράρει από κοντά και να φέρνει το ματς στα ίσια. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 2-1, αλλά ο Μούσο απέκρουσε την προσπάθεια του Μορένο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Αταλάντα απείλησε με τον Μαλινόφσκι, αλλά ο Ρούλι έδειξε την κλάση του και με μια σπουδαία επέμβαση κράτησε το 1-1.

Μετά τα πρώτα λεπτά η Βιγιαρεάλ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 72’ έφερε τα πάνω κάτω και με γκολ του Ντανζούμε έκανε το 2-1. Ο άσος των γηπεδούχων βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Αταλάντα και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μούσο.

Όλα έδειχναν ότι οι Ισπανοί θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο της νίκης, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν. Πίεσαν και στο 83’ ισοφάρισαν με κοντινή προβολή του Γκόζενς, ενώ στο 84’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοκλέν

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Φόιθ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα (86’Γκασπάρ), Παρέχο, Καπού (60’Κοκέλιν), Τριγκέρος (60’Μόι Γκόμεθ), Ντιά (60’Ντανζουμά), Πίνο (Α.Πίνο), Ζεράρ Μορένο

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντζιμσίτι (60’Ντεμιράλ), Παλομίνο, Τολόι, Γκόζενς, Τζαπακόστα, Φρόιλερ, Ντε Ρόουν (70’Ίλιτσιτς), Μαλινόφσκι (70’Κουπμάινερς), Πεσίνα (79’Μίραντσουκ), Σαπάτα (70’Πάσαλιτς)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Γιουνγκ Μπόις 3 (2-1)
2. Αταλάντα 1 (2-2)
3. Βιγιαρεάλ 1 (2-2)
4. Μάν. Γιουνάιτεντ 0 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική (29/09)

Αταλάντα – Γιουνγκ Μπόις
Μαν. Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ