Ξέσπασμα Κούμαν – «Αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ!»

Ξέσπασμα Κούμαν – «Αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ!»

Ο Ρόναλντ Κούμαν άφησε «αιχμές» κατά της διοίκησης με αφορμή τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του Champions League

Η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του Champions League ήταν απογοητευτική, όχι μόνο λόγω της βαριάς ήττας που υπέστη από τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά και επειδή σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δε μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, καταγράφοντας μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση μηδέν τελικές στο τέρμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρόναλντ Κούμαν έκανε δηλώσεις, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει «αιχμές» κατά της διοίκησης για τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τι να κάνω με το σύστημα; Είχαμε τρεις επιθετικούς διαθέσιμους. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Aλλά αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ. Έχουμε παιδιά που είναι 18-20 ετών και έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους.

Δεν θέλω να πω τίποτα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή είναι η ομάδα μας και στηριζόμαστε σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε δύο τρία χρόνια όμως θα είναι πολύ καλοί όλοι τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ