Παρί Σεν Ζερμέν – Dream Team για την κούπα με τα μεγάλα… αυτιά (pics)

Παρί Σεν Ζερμέν – Dream Team για την κούπα με τα μεγάλα… αυτιά (pics)

Η Dream Team της Παρί Σεν Ζερμέν, ρίχνεται απόψε στη μάχη του Champions League, ευελπιστώντας να ξεκινήσει με το δεξί, ώστε να φτάσει στον μεγάλο στόχο που πλέον έχει γίνει «πρέπει»

Βραδιά Champions League vol 2 απόψε. Μπορεί τα ντέρμπι στο «Άνφιλντ» και στο «Μεάτσα» να ξεχωρίζουν, ωστόσο μεγάλο αναμένεται να είναι και το ενδιαφέρον και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπρις και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο λόγος φυσικά, είναι η Dream Team που έχει πλέον στα χέρια του ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Διότι, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το φετινό ρόστερ των Παριζιάνων. Μιλάμε για το νούμερο ένα φαβορί, όλων των στοιχηματικών εταιριών.

Και πως να μην είναι; Μονάχα η επιθετική τριάδα της ομάδας του Αλ Κελαϊφί, φτάνει για να «τρομοκρατήσει» την κάθε ομάδα. Μόνο τα νούμερα τους, αρκούν για να κάνουν κάθε αντίπαλο να προσεύχεται. Οι τρεις τους βρίσκονται στην τριάδα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν φτιάξει τις περισσότερες φάσεις στο Champions League από τη σεζόν 2016/17, έως και την τελευταία.

Πρώτος ο Μέσι με 30, δεύτερος ο Εμπαπέ με 29 και τέταρτος ο Νεϊμάρ με 24… Μάλιστα, στην τρίτη θέση βρίσκεται ακόμη ένας Παριζιάνος, με τον Ντι Μαρία να έχει δημιουργήσει σε αυτό το διάστημα 26 καθαρές ευκαιρίες.

Στην κατηγορία των take ons πάντως, η τριάδα ανήκει ολοκληρωτικά στην τριάδα «MNM», με τον Νεϊμάρ να έχει 209 take ons, τον Μέσι να έχει 186 και τον Εμπαπέ 114! Εκεί ωστόσο που πέφτουν… σαγόνια, είναι φυσικά στα γκολ, καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν σημειώσει γκολ με το… τσουβάλι τα τελευταία χρόνια.

Από το 2017, όταν έγιναν και οι μεταγραφές των Νεϊμάρ και Εμπαπέ στην Παρί, οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να σκοράρουν συνολικά 387 γκολ! 387! Απίθανο, κι όμως 100% αληθινό. Νούμερα τα οποία μοιάζουν με εξωπραγματικά. Ο Μέσι 165 μόνος του, ο Εμπαπέ 135 και ο Νεϊμάρ 87.

Αναπόφευκτα γίνεται και η μεγάλη σύγκριση με το MSN. Την κατά πολλούς κορυφαία επιθετική τριάδα όλων των εποχών. Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ είχαν σκοράρει μαζί στα τρία χρόνια που αγωνίστηκαν ο ένας δίπλα από τον άλλον, 364 φορές!

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το «ΜΝΜ» που κάνει την Παρί μία υπερομάδα. Πιο πίσω βρίσκονται επίσης μερικά δυνατά «όπλα», έτοιμα να βοηθήσουν τη «φονική» τριάδα να ανεβάσει τον γαλλικό σύλλογο στην κορυφή του πλανήτη.

Ο Ντι Μαρία που έρχεται με… φόρα από το Copa America και το γκολ του στον μεγάλο τελικό με τη Βραζιλία, μαζί με τους Βεράτι, Παρέδες και Βαϊνάλντουμ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Και στα μετόπισθεν, η Παρί… τρομάζει, καθώς όταν επιστρέψει ο Σέρχιο Ράμος, ο Ποκετίνο αναμένεται να έχει μία από τις πιο δυνατές αμυντικές γραμμές του πλανήτη, με τους Μαρκίνιος, Χακίμι, Νούνο Μέντες και Ντοναρούμα.

Έναν… world class ποδοσφαιριστή σε κάθε θέση. Αυτό είναι το φετινό ρόστερ της Παρί, για την οποία  το «θέλω» έχει γίνει πλέον… πρέπει. Διότι, εάν δεν τα καταφέρει ούτε φέτος, μάλλον δεν θα τα καταφέρει ποτέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ