Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο 0-0

Οι Ισπανοί έμειναν στο 0-0 με τους Πορτογάλους, στο μοναδικό ματς της βραδιάς που δεν μπήκε γκολ.

Στο χειρότερο παιχνίδι της βραδιάς, από άποψη θεάματος, Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο έμειναν στο 0-0, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα στο «Wanda Metropolitano», με αποτέλεσμα να… κολλήσουν στο 0-0. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 80’ οι φιλοξενούμενοι είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Ταρεμί για επιθετικό φάουλ, ενώ στις καθυστερήσεις η Πόρτο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Εμπεμπά.

Μετά το 0-0, οι Ατλέτικο και Πόρτο έχουν από έναν βαθμό και βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, με την Λίβερπουλ να είναι στην κορυφή με τρεις και η Μίλαν στον πάτο, χωρίς βαθμό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6ο λεπτό απείλησαν με τον Λουίς Σουάρες, αλλά ο Ουρουγουανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντιόγκο Κόστα. Στο επόμενο λεπτό ο Ταρεμί βρέθηκε στην περιοχή της Ατλέτικο, σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου και τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη.

Στο 29’ η Πόρτο ζήτησε πέναλτι σε τάκλιν του Κοντογκμπιά στον Ζαϊντού, αλλά μετά τη χρήση του VAR ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Σουάρες βρήκε χώρο, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο πρώτο κομμάτι του δεύτερου ημιχρόνου. Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη καταγράφθηκε στο 68’. Ο Κορέα έκανε το συρτό σουτ, αλλά ο Ντιόγκο του είπε «όχι». Στο 80’ η Πόρτο σκόραρε με τον Ταρεμί, μετά από λάθος στην άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Εμπεμπά ανέτρεψε τον Γκριεζμάν, που έβγαινε στην κόντρα. Ο Σουάρες εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει ο Γάλλος, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντιόγκο Κόστα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Όμπλακ, Χιμένεθ, Γιορέντε, Φελίπε (75’Ερέρα), Ερμόσο (56’Λόντι), Κοντογκμπιά, Κόκε (56’Κορέα), Καρασκό, Λεμάρ (36’Ντε Πάουλ), Σουάρες, Φέλιξ (56’Γκριεζμάν)

ΠΟΡΤΟ: Ντιόγκο Κόστα, Ζαϊντού (46’Βεντέλ), Εμπεμπά, Πέπε (54’Μαρκάνο), Κορόνα, Ουρίμπε (66’Βιτίνια), Γκρούιτς, Οτάβιο, Λουίς Ντίαζ (84’Πέπε), Ταρεμί, Μαρτίνεθ (66’Σέρτζιο Οιλιβέιρα).

H 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου

Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο 0-0
Λίβερπουλ-Μίλαν 3-2

Η 2η αγωνιστική

Τρίτη 28/09
Πόρτο-Λίβερπουλ (22:00)
Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ