Μινιoλέ – «Δε χρειάστηκε να κάνω σημαντικές αποκρούσεις»

Μινιoλέ – «Δε χρειάστηκε να κάνω σημαντικές αποκρούσεις»

Ο τερματοφύλακας της Μπριζ, Σιμόν Μινιολέ, στον χθεσινό αγώνα (15/9) κόντρα στην Παρί (1-1), παραδέχτηκε ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, καθώς δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές.

Η Μπριζ προσγείωσε απότομα την Παρί σεν Ζερμέν στον χθεσινό αγώνα (15/9) για την 1η αγωνιστική του Champions League, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την ισοπαλία με 1-1, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη νέα του ομάδα. Η Μπριζ στάθηκε άξια απέναντι στην Παρί των Νεϊμάρ, Μπαπέ και Μέσι, και κατάφερε να κόψει δύο βαθμούς από τους Παριζιάνους.

Ο πορτιέρο της Μπριζ, Σιμόν Μινιολέ, δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές καθώς τα σουτ των αντιπάλων του, δεν ήταν ικανά έτσι ώστε να πραγματοποιήσει κάποια ιδιαίτερη απόκρουση. Ο ίδιος μάλιστα, με το πέρας του αγώνα, παραδέχτηκε πως «δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά», ενώ επενέβη σε κάποιες φάσεις, οι οποίες ήταν ακίνδυνες για την εστία του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα αρκετή δουλειά. Δεν δυσκολεύτηκα. Έκανα δύο, τρεις επεμβάσεις οι οποίες δεν ήταν δύσκολες», δήλωσε ο Μινιόλε, «πικάροντας» την επιθετική τριπλέτα της γαλλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ