Συγκλονιστικό – Ο Άκε σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τον πατέρα του (pic)

Συγκλονιστικό – Ο Άκε σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τον πατέρα του (pic)

Ο Νέιθαν Άκε σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λειψία, αλλά μετά τη λήξη έμαθε πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Ο Νέιθαν Άκε σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης (15/07) το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, σκοράροντας στον αγώνα με τη Λειψία για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όμως δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να το χαρεί, καθώς αμέσως μετά το ματς, ενημερώθηκε ότι ο πατέρας του «έφυγε» από την ζωή.

Ο ίδιος ανέβασε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram την Πέμπτη (16/09), αποχαιρετώντας τον πατέρα του, που έδινε για καιρό μία «μάχη» στην οποία δεν μπόρεσε να νικήσει.

«Οι περασμένες εβδομάδες ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου. Ο πατέρας μου ήταν πια πολύ άρρωστος και δεν υπήρχε πια κάποια θεραπεία. Ήμουν πολύ τυχερός που είχα τόση υποστήριξη από την σύντροφο μου, την οικογένεια και τους φίλους μου.

Χθες μετά από μία τόσο δύσκολη περίοδο, σκόραρα το πρώτο μου γκολ στο Champions League και λίγα λεπτά αργότερα έμαθα ότι έφυγε ειρηνικά έχοντας στο πλευρό του την μητέρα μου και τον αδερφό μου. Ίσως έτσι ήταν να γίνει, το να με βλέπει να παίζω πάντα τον έκανε υπερήφανο και χαρούμενο. Ξέρω ότι είσαι πάντα μαζί μου. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου», έγραψε στο μήνυμά του ο Ολλανδός αμυντικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ