Επικός Γκουαρντιόλα για Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ – «Δεν ξέρω πώς να τους σταματήσω»

Επικός Γκουαρντιόλα για Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ – «Δεν ξέρω πώς να τους σταματήσω»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν (28/9, 22:00) και στάθηκε στην επιθετική τριπλέτα των Παριζιάνων.

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα «κονταροχτυπηθούν» αύριο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λιονέλ Μέσι θα προλάβει να δώσει το παρών στην εν λόγω αναμέτρηση, κάτι το οποίο… τρομάζει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που σκέφτεται πως θα μπορέσει να περιορίσει τόσο τον Αργεντινό σούπερ σταρ όσο και τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Μάλιστα, ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σπουδαίου αγώνα αναφέρθηκε στην επιθετική τριπλέτα της γαλλικής ομάδας, τονίζοντας ότι είναι απίθανο να καταφέρει να τους σταματήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω πώς μπορώ να τους σταματήσω Με τόσο υψηλή ποιότητα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, ειλικρινά. Είναι τόσο καλοί. Έχουν τέτοια περίσσεια ταλέντου όλοι μαζί, είναι δύσκολο να το ελέγξεις.

Ξέρουμε ακριβώς πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε εναντίον τους. Αλλά την ίδια ώρα προσπαθούμε να πάμε ξανά για τη νίκη, γνωρίζοντας πόσο καλοί είναι ατομικά και συνολικά.

Η Παρί χρειάζεται χρόνο όπως όλες οι ομάδες, αλλά στο κορυφαίο επίπεδο συνήθως δεν μας δίνεται. Η ποιότητα φυσικά υπάρχει.

Ο Μέσι μιλάει από μόνος του. Δεν χρειάζεται να τον περιγράψεις. Όσα έχει πετύχει είναι παραπάνω από μοναδικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ