Ποτσετίνο – «Η Σίτι έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»

Ποτσετίνο – «Η Σίτι έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως οι «πολίτες» έχουν τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο.

Έσταξε… μέλι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο! Ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καταλανό τεχνικό.

«Είναι γεγονός, όχι άποψη, ότι είμαστε μια ομάδα που δημιουργείται. Η Σίτι είναι υπό τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο κατά τη γνώμη μου, ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι:

«Θα επιβεβαιώσουμε την ενδεκάδα σήμερα. Νομίζω, όμως, ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Ήταν 20 χρόνια στη Βαρκελώνη, είναι φυσιολογικό να νιώθει σαν στο σπίτι του εκεί, ενώ εδώ, όλα είναι νέα για αυτόν. Δεν έφτασε πολύ καιρό πριν».

Από την πλευρά του ο Άντερ Ερέρα δήλωσε: «Δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από την περσινή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ