Γκουαρδιόλα για Μέσι – «Ελπίζω να αγωνιστεί κανονικά απόψε»

Γκουαρδιόλα για Μέσι – «Ελπίζω να αγωνιστεί κανονικά απόψε»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ελπίζει ο Λιονέλ Μέσι να πάρει φανέλα βασικού στο αποψινό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για το αποψινό παιχνίδι (28/9, 22:00) της Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και τόνισε την ελπίδα του να αγωνιστεί κανονικά ο Μέσι στον αγώνα, παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο αριστερό του γόνατο.

Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα μετά από 21 χρόνια κοινής πορείας.

«Ήταν μια έκπληξη για όλους αυτό που συνέβη. Πριν από πολύ καιρό δεν μπορούσες να το φανταστείς, αλλά συνέβη. Στην ίδια τη ζωή, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος παίκτη μιλά από μόνος του στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Ήμασταν τυχεροί που τον είδαμε αυτά τα 16 χρόνια. Η καριέρα του είναι εξαιρετική. Ας ελπίσουμε ότι θα παίξει, για το καλό του ποδοσφαίρου. Υπάρχει πολύ μεγάλη ποσότητα ποιότητας στην Παρί, δεν ξέρω πώς να την σταματήσω, είναι τόσο καλοί».

Για την αναμέτρηση μίλησε και ο Ριγιάντ Μάχρεζ, με τον Αλγερινό να πετυχαίνει δύο γκολ στην περσινή κόντρα των ομάδων στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Σκόραρα, αλλά ο τρόπος που παίξαμε ήταν το πιο σημαντικό, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε με την Τσέλσι, κάθε παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει να παίξουμε με προσωπικότητα, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας όπου κι αν παίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ