Πιόλι – «Να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Πιόλι – «Να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε για το αποψινό παιχνίδι της Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να είναι προσεκτική και συγκεντρωμένη σε όλο το 90λεπτο.

Για την αποψινή αναμέτρηση της Μίλαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε ο Στέφανο Πιόλι και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική και συγκεντρωμένη σε όλο το 90λεπτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είδαμε ότι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε αυτούς τους αγώνες. Δεχθήκαμε γκολ στο Άνφιλντ λόγω κάποιας απροσεξίας και τεχνικών λαθών, πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να παίζεις απλά, γρήγορα χωρίς να παίρνεις λάθος αποφάσεις, γιατί μπορεί να σε βλάψουν ανά πάσα στιγμή.

Μιλάμε για αντιπάλους που έχουν παίξει στο Champions League για χρόνια, που έχουν φτάσει στους τελικούς. Πιστεύω ότι η εμπειρία στο Λίβερπουλ μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι και ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα».

Για το αν επηρεάζει κάπως τα πλάνα του το γεγονός ότι είναι σε κακό φεγγάρι η Ατλέτικο: «Δεν συμφωνώ ότι βρίσκονται σε άσχημη στιγμή, μέχρι το Σάββατο ήταν αήττητοι και βρίσκονται ακόμα κοντά στην κορυφή του πίνακα της La Liga. Είναι μια δυνατή ομάδα με καλά προετοιμασμένο προπονητή και παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε μικρό λάθος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ