Νάγκελσμαν – «Πρέπει να βγεις έξω και να επιβεβαιώσεις πως είσαι η καλύτερη ομάδα»

Νάγκελσμαν – «Πρέπει να βγεις έξω και να επιβεβαιώσεις πως είσαι η καλύτερη ομάδα»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και για τα σχόλια του Ρομπέρ Πιρές.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, απέρριψε σήμερα οποιαδήποτε συζήτηση θεωρεί την ομάδα του φαβορί για τον τίτλο του Champions League, ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Ο Γάλλος πρώην πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, Ρομπέρ Πιρές, χαρακτήρισε την Μπάγερν ως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και «κορυφαίο φαβορί» για τον τίτλο του Champions League, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

«Πρώτα απ’ όλα, ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και, όταν ένας μεγάλος παίκτης έχει άποψη, τότε την ακούω» δήλωσε ο Νάγκελσμαν σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την ουκρανική ομάδα.

«Αλλά αυτό που είναι πάντα σημαντικό είναι ότι πρέπει να βγεις έξω και να επιβεβαιώσεις τι λένε οι άλλοι για σένα. Υπήρξε μόνο η πρώτη αγωνιστική και σήμερα αρχίζει η δεύτερη αγωνιστική».

Οι Βαυαροί, οι οποίοι κατέκτησαν για τελευταία φορά το Champions League το 2020, νίκησαν την Μπαρτσελόνα με 3-0 στον εναρκτήριο αγώνα του ομίλου τους στην Ισπανία και βρίσκονται σε σερί οκτώ νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προηγούνται και στη βαθμολογία της Bundesliga.

«Όποιος θέλει να κατακτήσει το Champions League, πρέπει να κερδίσει τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων και εμείς θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό» δήλωσε ο Νάγκελσμαν, ο οποίος θα έχει μια σχεδόν πλήρη ομάδα για να επιλέξει. Και αυτό γιατί ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Τολισό, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας από τραυματισμό στο γόνατο, και τον Κομάν, ο οποίος αναρρώνει από μια μικροεπέμβαση καρδιάς.

«Υπάρχουν τρεις βαθμοί διαθέσιμοι αύριο και θέλουμε να έχουμε έξι μετά τους πρώτους δύο αγώνες και να παραμένουμε πρωτοπόροι του ομίλου» πρόσθεσε.

«Η Ντιναμό Κιέβου στο πρωτάθλημά της είναι στα περισσότερα παιχνίδια το κορυφαίο φαβορί και έχει μια νέα, ταλαντούχα ομάδα. Στο πρωτάθλημα αφήνει μόνο δύο παίκτες πίσω στην άμυνα».

Πάντως, στον πρώτο αγώνα τους στους ομίλους -ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στην Μπενφίκα- οι Ουκρανοί είχαν λιγότερη κατοχή μπάλας από τους αντιπάλους τους (38% έναντι 62%).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ