Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 0-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 0-0

Η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Ολιμπίνσκι και με έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, βλέπει το έργο της για πρόκριση από τους ομίλους του Champions League να γίνεται πολύ δύσκολο. Τρίτη σερί «λευκή» ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ, η Ίντερ ταξίδεψε στο Κίεβο για το ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την έβαζε σε τροχιά πρόκρισης. Οι δύο ομάδες σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι ωστόσο το τρίτο σερί μεταξύ τους 0-0, δεν άφησε καμία ικανοποιημένη.

Οι Ουκρανοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Σόλομον να φεύγει λίγο έξω στο 5′. Τρία λεπτά μετά ο Ντάμφρις συγκρούστηκε με τον Τραορέ ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και αποχώρησε.

Στο 15′ ο Μπαρέλα έπιασε τρομερό σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Πιάτοφ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πεδρίνιο είχε ένα καλό σουτ και στο 33′ ο Τζέκο έχασε απίθανη ευκαιρία με προβολή από κοντά.

Στο 65′ ο Λαουτάρο ασχτόησε απέναντι από τον Πιάτοφ, με τον Ουκρανό να κάνει μεγάλη επέμβαση και σε σουτ του Κορέα στο 86′. Η Ίντερ πίεσε πολύ για το γκολ στο φινάλε, είχε ακόμη δύο καλές στιγμές με Ντε Φράι και Τσαλχάνογλου αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Ντοντό, Μαρλόν, Στεπανένκο, Μαϊκόν, Σόλομον (78’ Μούντρικ), Άλαν Πάτρικ, Πεδρίνιο, Ματβιγένκο, Ισμαΐλι (78’ Κριβτσόβ), Τραορέ (11’ Τετέ)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντάμφρις, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Μπρόζοβιτς (55’ Τσαλχάνογλου), Βεσίνο (82’ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (81’ Πέρισιτς), Μπαρέλα, Ντζέκο (55’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (72’ Αλέξις Σάντσες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ