Λειψία – Κλαμπ Μπριζ 1-2 (vid)

Λειψία – Κλαμπ Μπριζ 1-2 (vid)

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Λειψία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions Leagueκαι έφτασε τους 4 βαθμούς, όσους έχει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λειψίας και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο, ισοβαθμώντας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Λειψία ήταν το φαβορί και έμοιαζε να το επιβεβαιώνει από νωρίς, αφού στο 6ο λεπτό ο Ενκουκού πλάσαρε όμορφα μετά από μπαλιά του Φόρσμπεργκ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Οι Βέλγοι ωστόσο ήταν απολαυστικοί στα επόμενα λεπτά και έφτασαν δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Γκουλάτσι να τους σταματά. Στο 22′ όμως δεν μπόρεσε να κάνει ούτε αυτός κάτι, με τον Βανάκεν να φέρνει το ματς στα ίσα, με ένα γκολ που σε πρώτο χρόνο ακυρώθηκε για οφσάιντ και τελικά μέτρησε μέσω VAR.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί και πριν λήξει το ημίχρονο έφεραν… τούμπα το ματς, με τον Ριτς να πλασάρει σε κενή εστία, έπειτα από φάση διαρκείας και σουτ του Βανάκεν που κόντραρε. Λίγο πριν το 70′ η Μπριζ πέτυχε και τρίτο τέρμα, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Οι Βέλγοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα αυτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και έφτασαν και αυτοί τους 4 βαθμούς.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Σιμακάν (78’ Άνταμς), Ορμπάν, Κλόζτερμαν, Μουκιελέ (46’ Γκβάρντιολ), Καμπλ, Λάιμερ (46’ Αϊνταρά), Σομποσλάι (58′ Αντρέ Σίλβα), Ενκουνκού, Φόρζμπεργκ, Πόουλσεν (78’ Μπρόμπεϊ)

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Σόμπολ (79’ Ρίτσα), Μπαλάντα, Ενσοκί, Χέντρι, Σοβά (68’ Φαν ντερ Μπρεμπτ), Λανγκ, Μάτα, Ντε Κετελάρ (72’ Γουέσλεϊ), Ριτς (78’ Φορμέρ), Φάνακεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ