Αθανασιάδης – «Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάμματα»

Αθανασιάδης – «Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάμματα»

«Τρελαμένος» με την ιστορική νίκη της Σέριφ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Γιώργος Αθανασιάδης.

Το πρόσωπο της ιστορικής νίκης της Σέριφ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας που ανήκει στην ΑΕΚ κέρδισε επάξια το βραβείο του MVP!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε μετά τον αγώνα και στάθηκε στη δυσκολία του να παίζεις κόντρα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ τόνισε πως στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάμματα!

«Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους», πριν απαντήσει και σε ερώτηση για το 2/2 της ομάδας του στους ομίλους του Champions League.

«Δε βλέπουμε ακόμα το μέλλον είμαι χαρούμενος που πήραμε σήμερα τους βαθμούς και πλέον έχουμε έξι πόντους. Έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας».

Όσο για το 2ο γκολ της Σέριφ: «Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάμματα αλλά όλα είναι εντάξει τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ