Πέρεθ, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς… (pic)

Πέρεθ, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς… (pic)

Η ιδέα του Φλορεντίνο Πέρεθ για την European Super League... γκρεμίστηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τη «βόμβα» της δημιουργίας της European Super League που τελικά κράτησε για δύο ημέρες. Μπορεί στα χαρτιά η δημιουργία της να διαλύθηκε, ωστόσο η ιδέα είναι ακόμη ζωντανή.

Και για αυτό φροντίζει κυρίως ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που κάθε τόσο βγαίνει και μιλάει για την ιδέα της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας και τα θετικά που μπορεί να φέρει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ωστόσο, οι φίλαθλοι και η… καλή πλευρά του αθλήματος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Ο Ισπανός επικαλείται πως με τη δημιουργία της Super League, το ποδόσφαιρο θα ανέβει πολλά επίπεδα και το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να βλέπει μόνο «μεγάλα» ματς και όχι αδιάφορα παιχνίδια με… αδιάφορες ομάδες.

Το σκεπτικό του Πέρεθ ωστόσο γκρεμίστηκε οριστικά. Και μάλιστα, έγινε μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Από τη Σέριφ των… Ελλήνων. Η «πρωτάρα» Σέριφ από τη Μολδαβία «άλωσε» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη Βασίλισσα της Ευρώπης, επικρατώντας μέσα στη Μαδρίτη με 2-1, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Σέριφ έκλεισε το… σπίτι της Ρεάλ του Πέρεθ που πριν από μερικούς μήνες έλεγε πως τα παιχνίδια του Champions League αποκτάνε ενδιαφέρον από τα προημιτελικά και μετά… Μάλιστα, είχε πει πως είναι μερικά παιχνίδια στη φάση των ομίλων τα οποία δυσκολεύεται να τα παρακολουθήσει! Πέρεθ, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ