Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0 (vids)

Μπενφίκα – Μπαρτσελόνα 3-0 (vids)

Η Μπενφίκα επικράτησε με 3-0 της Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου, με τους Καταλανούς να βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό - «Πάτησε» κορυφή η Μπάγερν, η οποία δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου (5-0).

Και η κατρακύλα συνεχίζεται για τη Μπαρτσελόνα…

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν στο Ντα Λουζ με 3-0 από τη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου και βρίσκονται στον… πάτο του ομίλου χωρίς βαθμό, με τους Πορτογάλους να φτάνουν τους 4 βαθμούς.

Κανένα σουτ εντός εστίας για άλλη μια φορά η Μπαρτσελόνα και ο Κούμαν βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγήθηκαν μόλις στο 3′. Ο Νούνιες μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με ωραίο σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-0, δυσκολεύοντας από νωρίς το έργο των Καταλανών.

Μάλιστα, η Μπενφίκα έχασε νέα ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της στ9 5′, με τον Γιάρεμτσουκ να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τερ Στέγκεν μπλόκαρε την μπάλα.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Λουκ Ντε Γιονγκ (10′) και Πέδρι (18′). Οι Καταλανοί ισορρόπησαν στη συνέχεια και έφτασαν ξανά κοντά στην ισοφάριση με τον Ντεπάι στο 27′, ενώ ο Λουκ Ντε Γιονγκ δεν μπόρεσε ξανά να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο 30′.

Η Μπενφίκα ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, απείλησε με το μακρινό σουτ του Οταμέντι να καταλήγει στα χέρια του Τερ Στέγκεν στο 48′, ενώ στο 52′, σε μια απίθανη φάση, ο Τερ Στέγκεν βγήκε πολύ έξω από την εστία του, ο Νούνιεζ έκανε το σουτ από πολύ μακριά αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι «μπλαουγκράνα» πίεζαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 69′ η Μπενφίκα πέτυχε κι άλλο γκολ. Ο Μάριο μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει, αλλά ο Σίλβα πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0.

Η Μπενφίκα συνέχισε να παίζει ψηλά και κατάφερε να πετύχει και 3ο γκολ! Ο Ντεστ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Νούνιεζ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 στο 79′.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Γριμάλδο (75’Αλμέιδα), Βερίσιμο, Οταμέντι, Φερτόνχεν, Λατσάρο (45+1’Ζιλμπέρτο), Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο, Γιάρεμτσουκ (76’Τααράμπτ), Νούνιες (86’Γκονσάλο Ράμος), Ράφα Σίλβα (86’Πίτσι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Ντεστ, Έρικ Γκαρσία, Πικέ (33’Γκάβι), Μπούσκετς (68’Νίοκ Γκονσάλες), Φ.Ντε Γιονγκ, Πέδρι (68’Φάτι), Ντεπάι, Σέρτζι Ρομπέρτο (89’Μινγκέθα), Λ.Ντε Γιονγκ (68’Κοουτίνιο)

Πρώτη και καλύτερη με 2/2 η Μπάγερν

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και πήρε άνετη νίκη με 5-0 στο Μόναχο, φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

Οι Βαυαροί πήραν από νωρίς το προβάδισμα, καθώς ο Σιντόρτσουκ έκανε χέρι στην περιοχή, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Λεβαντόφσκι εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0. Ο Πολωνός βρήκε ξανά δίχτυα στο 27′ και μετά από πάσα του Μίλερ, σημείωσε το 2-0.

Χωρίς να ανεβάσει πολύ την απόδοσή της, η ομάδα του Νάγκελσμαν πέτυχε το 3-0 στο 68′ με τον Γκνάμπρι, ο Σανέ στο 74′ σημείωσε το 4-0 και ο Τσούπο-Μότινγκ στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ζίλε, Ντέιβις (69’Παβάρ), Ερναντές, Κίμιχ, Γκορέτσκα (80’Σαρ), Γκνάμπρι (69’Μουσιάλα), Μίλερ, Σανέ (80’Ζάμπιτσερ), Λεβαντόφσκι (80’Τσούπο-Μοτίνγκ)

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούτσαν, Σίντορτσουκ, Σαμπάνοβ, Ζαμπάρνι, Τίμτσικ (46’Κεντζιόρα), Χαρμάς (70’Σουπριάχα), Αντριγέβσκι, Μικολένκο, Σαπαρένκο (46’Σεπελίεβ), Ντα Πένα, Τσιχανκόβ (70’Καραβάεβ).

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1.Μπάγερν 6

2.Μπενφίκα 4

3.Ντιναμό Κιέβου 1

4.Μπαρτσελόνα 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ