Κιέζα – « Νίκησε η ψυχή της Γιουβέντους»

Κιέζα – « Νίκησε η ψυχή της Γιουβέντους»

Ο Φεντερίκο Κιέζα με ένα δικό του γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους με 1-0 κόντρα στην Τσέλσι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Φεντερίκο Κιέζα σκόραρε για την Γιουβέντους και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε ότι ήταν μία τεράστια πρόκληση, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πώς νίκησε η η ψυχή της Γιουβέντους.

Επιπλέον ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πρόβλημα με τον τεχνικό της Γιουβέντους Αλέγκρι και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα και όλο αυτό έχει δημιουργηθεί μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιέζα:

«Ήταν μία τεράστια πρόκληση για εμάς, είναι πανέμορφα να παίζεις στο Champions League. Νομίζω πως νίκησε η ψυχή της Γιουβέντους, αυτό που ζητάει από εμάς ο προπονητής μας. Κάναμε ότι μας είπε και τιμωρήσαμε την Τσέλσι για τα λάθη της».

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον κόουτς, αυτό είναι κάτι που δημιουργήθηκε από τα ΜΜΕ. Πάντα κάνω ότι μου ζητήσει. Ξέρω πως πολλοί χάρηκαν που η Γιουβέντους δεν ξεκίνησε καλά και βρήκαν ορισμένα άχρηστα κουτσομπολιά για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα αλλά όλοι οι παίκτες στηρίζουν τον προπονητή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ