Σόλσκιερ – «Συνέβαινε τόσο συχνά στο παρελθόν»

Σόλσκιερ – «Συνέβαινε τόσο συχνά στο παρελθόν»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θεώρησε έκπληξη την νίκη στις καθυστερήσεις, καθώς όπως είπε συνέβαινε συχνά στο παρελθόν.

Ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδειξε καμία έκπληξη για την νίκη στις καθυστερήσεις, καθώς είναι ένα σενάριο που έχει πραγματοποιηθεί αρκετές φορές στο Ολντ Τράφορντ στο παρελθόν.

Όπως τόνισε και ο ίδιος ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ η νίκη στις καθυστερήσεις είναι κάτι που συνέβαινε αρκετές φορές στο παρελθόν όταν ακόμα και αυτός αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: 

«Είναι κάτι που συμβαίνει στο Ολντ Τράφορντ. Συνέβαινε τόσο συχνά στο παρελθόν. Η Βιγιαρεάλ είναι καλή ομάδα, δύσκολο να την κερδίσεις. Αλλά παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε την νίκη. Ήταν σημαντικό για την ομάδα να κερδίσει τον αγώνα ειδικά μετά την ήττα στην Ελβετία την προηγούμενη αγωνιστική με παρόμοιο τρόπο».

Ακόμα ρωτήθηκε αν θα κοιμηθεί πιο άνετα μετά την νίκη και είπε: «Πιθανότατα όχι λόγω της αδρεναλίνης και επειδή ήδη σκέφτομαι τον αγώνα με την Έβερτον για το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ