Ζεσούς – «Ήμασταν πιο δυνατοί από την Μπάρτσα»

Ζεσούς – «Ήμασταν πιο δυνατοί από την Μπάρτσα»

Απόλυτα ικανοποιημένος, ήταν ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, μετά την άνετη νίκη με σκορ 3-0 επί της Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Η Μπενφίκα διέλυσε την, κακή για ακόμη μια φορά, Μπαρτσελόνα με σκορ 3-0 για το Champions League, με τον Ζόρζε Ζεσούς να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν μια μεγάλη ομάδα, όμως οι παίκτες του έδειξαν πως είναι πιο δυνατοί από τους Καταλανούς.

Οι δηλώσεις του Ζόρζε Ζεσούς:

«Η Μπενφίκα άξιζε την νίκη. Μπήκαμε καλά στην αρχή και των δύο ημιχρόνων. Η Μπενφίκα νίκησε μία μεγάλη ομάδα, η οποία θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα ακόμη και μετά από ένα 3-0, γιατί μέχρι τότε, είχε χάσει μόνο από την Μπάγερν Μονάχου. Με αυτήν την νίκη, μπορούμε να ονειρευτούμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Είχαμε καλή αμυντική σταθερότητα, αυτό θέλω να αναδείξω. Η ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή από κάθε άτομο. Πρέπει να κρατήσουμε αυτήν την ιδέα, ότι μπορούμε να νικήσουμε και πρέπει να διατηρήσουμε την φιλοδοξία μας. Ήμασταν πιο δυνατοί από την Μπάρτσα. Νομίζω ότι η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη σε αυτόν τον όμιλο θα είναι η Μπάγερν Μονάχου και για την δεύτερη θέση, θα γίνει «μάχη» μεταξύ τριών ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ