Λέβα σταμάτα δεν είναι πια αστείο… (vids)

Λέβα σταμάτα δεν είναι πια αστείο… (vids)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε δυο φορές κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, έφτασε τα 119 τέρματα στα τελευταία 100 ματς και αποτελεί τον πιο «καυτό» επιθετικό της τελευταίων ετών.

Η Μπάγερν σε ακόμη ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν ήταν σαρωτική, «σκορπώντας» στην Αllianz Arena την Ντιναμό Κιέβου με 5-0. Οι Βαυαροί μετά την τριάρα επί της Μπαρτσελόνα καθάρισαν και τους Ουκρανούς έκαναν το 2/2 στον όμιλο του Champions League και δείχνουν για άλλη μια χρονιά να είναι φτιαγμένοι για πολύ σπουδαία πράγματα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και στο χθεσινό ματς, ο συνήθης ύποπτος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε τα δυο πρώτα τέρματα και συνεχίζει να αποτελεί τον πιο «καυτό» στράικερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ο Πολωνός φορ συνεχίζει να έχει συγκλονιστικά νούμερα, συνεχίζοντας από τις δυο προηγούμενες εντυπωσιακές σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο «Λέβα» με τα δυο τέρματα κόντρα στην Ντιναμό έφτασε τα 13 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχοντας παίξει μόλις 9 παιχνίδια. Το ακόμα πιο τρομακτικό σχετικά με τις επιδόσεις του Λεβαντόφσκι είναι πως στα τελευταία 100 παιχνίδια του έχει πετύχει 119 τέρματα και είναι με διαφορά ο πρώτος σκόρερ, όντας πάνω τόσο από τον Λιονέλ Μέσι αλλά και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε 13 σερί ματς της Bundesliga στο ματς με την Μπόχουμ, ενώ σχεδόν σε κάθε παιχνίδι διαλύει και ένα ρεκόρ.

Η Μπάγερν με εκείνον στη γραμμή κρούσης της τρομάζει, σκοράροντας κατά ριπάς, με τον «Λέβα» να έχει την ικανότητα και να μοιράζει. Κι όλα αυτά ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ήθελε να φύγει από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Τελικά, ο Λεβαντόφσκι όχι μόνο δεν έφυγε, «κλείνοντας» τα αυτιά του στις «σειρήνες» της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά συνεχίζει με τους περσινούς ρυθμούς. Για την ακρίβεια στατιστικά είναι ακόμα καλύτερος παρότι έχει «πατήσει» τα 33 του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σούπερ σταρ της Μπάγερν πέρσι έγραψε τη δική του ιστορία στο γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς έσπασε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ στην Bundesliga. Ο αείμνηστος Γερμανός φορ είχε σκοράρει σε 40 τέρματα, ενώ πέρασε σε μόλις 29 ματς ο «Λέβα» είχε πετύχει 41 γκολ! Εκτός από το μυθικό αυτό επίτευγμα ο φορ της Μπάγερν πήρε και το «Χρυσό Παπούτσι» μετά από μια μαγική χρονιά.

Κι αν πολλοί θεώρησαν ότι πέρσι ήταν η κορυφαία σεζόν στην καριέρα του Πολωνού στράικερ, ο ίδιος έχει βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες. Έχει ξεκινήσει φουριόζος, η συνεργασία του με τον Τόμας Μίλερ είναι εκπληκτική και το ερώτημα που… πλανάται είναι «που θα σταματήσει ο Λεβαντόφσκι τη φετινή σεζόν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ