Ηχηρό μήνυμα από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα – Αδειο το «Καμπ Νου» (pic)

Ηχηρό μήνυμα από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα – Αδειο το «Καμπ Νου» (pic)

Παρά το γεγονός ότι το ματς με την Ντιναμό Κιέβου είναι το πρώτο στο φετινό Champions League που επιτρέπεται να υπάρχει 100% πληρότητα, το «Καμπ Νου» είναι άδειο, με τον κόσμο να δείχνει την απογοήτευσή του για τις τραγικές εμφανίσεις των Καταλανών.

Πρωτόγνωρες εικόνες αντικρίζουν όσοι παρακολουθούν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ντιναμό Κιέβου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με το «Καμπ Νου» να μην θυμίζει σε τίποτα το γήπεδο που είχαμε συνηθίσει προ κορωνοϊού.

Ο κόσμος, παρά το γεγονός ότι το ματς με την Ντιναμό Κιέβου είναι το πρώτο στο φετινό Champions League που επιτρέπεται να υπάρχει 100% πληρότητα, έχει γυρίσει την πλάτη στον Κούμαν, στη διοίκηση και τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, με το «Καμπ Νου» να είναι ουσιαστικά άδειο και τους φιλάθλους των Καταλανών να δείχνουν την απογοήτευσή τους.

Βέβαια, πλέον δεν υπάρχει το έξτρα κίνητρο της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι, με τη φυγή του Αργεντινού να δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στα έσοδα της Μπαρτσελόνα.

Επίσης, η τραγική πορεία της ομάδας έχει επιφέρει όπως είναι απόλυτα λογικό μεγάλη απογοήτευσή στον κόσμο του συλλόγου.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα με την απουσία τους αποδοκιμάζουν τις πρακτικές της διοίκησης, που έφεραν την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα…

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ