Σκόουλς – «Δεν είναι ομάδα η Γιουνάιτεντ, δεν μπορούν να παίξουν έτσι με Λίβερπουλ ή Σίτι»

Σκόουλς – «Δεν είναι ομάδα η Γιουνάιτεντ, δεν μπορούν να παίξουν έτσι με Λίβερπουλ ή Σίτι»

Ο Πολ Σκόουλς μίλησε για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι θα έχει σημαντικό πρόβλημα αν παίξει έτσι με Λίβερπουλ ή Σίτι.

Ο Πολ Σκόουλς εμφανίστηκε προβληματισμένος με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το τρίποντο που εξασφάλισε απέναντι στην Αταλάντα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα δεν φαινόταν ενωμένη, αλλά και πως με αυτή την εμφάνιση δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει κορυφαίες ομάδες του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά εκείνο το πρώτο ημίχρονο απλά δεν το απόλαυσα. Νομίζω ότι αν έπαιζαν με καλύτερη ομάδα θα είχαν εξαφανιστεί. Αυτό το πρώτο μέρος ήταν ανησυχητικό. Δεν έμοιαζαν με ομάδα, δεν είχαν ενότητα, αυτό ήταν ένα ανησυχητικό σημάδι.

Μπορούν να παίξουν έτσι με τη Λίβερπουλ; Ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Μπορείς να παίξεις έτσι με τη Μάντσεστερ Σίτι; Μπορείς να παίξεις έτσι με μια κορυφαία ομάδα του Champions League; Δεν θέλω να ακούγομαι ξενέρωτος, αλλά αυτό το πρώτο ημίχρονο με ανησύχησε πολύ», δήλωσε ο παλαίμαχος μέσος της Αγγλίας στο BT Sport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ